Суббота, 20.04.2024, 03:43 | Приветствую Вас Гость

Федерация футбола

Главная » 2008 » Декабрь » 15 » Кубок сільских рад
Кубок сільских рад
19:06
Топчинці підтвердили статус фаворита
Своєрідним прологом, перевіркою сил перед наступним кубком та першістю району з футболу став турнір за участю кращих у цьому виді змагань недавніх спартакіад серед сільських рад.
Команди (їх було 7) були розподілені на дві групи, переможець якої виходив до фіналу.
Вже перша гра (Гупалівка-Оленівка) показали, хто сьогодні виходить на лідируючі позиції з футболу в районі. Забивши 2 м'ячі (автором обої став Ю.Горбаченко), оленівці зробили крок до перемог у групі.
Наступний поєдинок, між одним з фаворитів турніру Дмухайлівкою, основа якої силадам гравці «Січі» і Бузівкою завершився прогнозованою перемогою перших, але і бузівці не стали при цьому хлопотати для битви, зуміли відквитати один м'яч – 1:2.
Зате у наступній грі фаворит другої групи топчинці впевнено переграли казначеївців (8:2), причому 5 голів забив їхній кращиц бомбардир А.Мелешко, який, забігаючи на перед, у наступній грі (з гупалівцями) забив ще 2 голи, і в підсумку з 7 м'ячами став найрезультативнішим гравцем цього турніру.
А першу сенсацію створили казначеївці, які після програшу у першій грі з великим рахунком, зуміли в наступній, з оленівцями, поступаючись 0:1, за якихось пару хвилин забити 2 голи, і виграли – 2:1.
В іншій підгрупі з перемоги над сусідами-бузівцями – 2:1 розпочали личківці. Між іншим, спортивну делегацію личківців очолював сам сільський голова М.І.Никоненко, який сказав, що в селі думають всерйоз взятися за футбол, і навіть місце обрали для стадіону – біля школи. Ось тільки із спонсорами на подібні змагання важкувато.
До речі, назвемо тих, завдяки йому команди змогли взяти участь у цьому турнірі: «Агроальянс» і «Олімпекс-Агро» (Личково), фермери А.Зимовець (Дмухайлівки), Ю.Хорольський і Л.Торяник (Топчино), В.Халатур (Гупалівка), «Дружба-Казначеївка» (Казначеївка), сільська рада (Оленівка), ??? (Бузівка).
А між тим, після нічиєї Казначеївка з Гупалівкою (3:3), де перші вели 3:1 та поразки личківців від дмухайлівців (1:4), усе йшло до логічного фіналу, лише оленівці ледь не переграли топчинців, зігравши з ними на рівних -0:0.
І ось фінал: Топчило-Дмухайлівка. У дмухайлян було більше часу для відпочинку перед вирішальним поєдинком, тоді як топчинці ледве встигли перевести подих після зустрічі з оленівцями.
На початку гри атака дмухайлівців завершилася ударом з «другого поверху»С.Щербака: ще б трохи – і «дев’ятка», а так – поперечна.
На що суперники відповіли двома влучними ударами Р.Худенка та Р.Ніколаєнка впродовж двох хвилин – 2:0.
На початку другого тайму С.Янда ударом здалеку скоротив розрив – 1:2, і майже відразу після цього дмухайлівці втратили можливість зрівняти рахунок. Фінальний свисток суддів М.Проходи та Ю.Зозулі, які добре провели турнір, застав їх в атаці, проте перемога все ж дісталася дружній команді с.Топчино, які найбільше запам’яталися на цьому турнірі саме своїми вмілими командними діями.
Одразу після завершення фіналу директор КП «Спортивний комплекс «Мрія» В.В.Кривошея та В.С.Маляр вручили дмухайлівським гравцям нагороди за участь у фіналі, а топчинцям – кубок.
Турнір показав, що на футбольному горизонті з’явилися нові цікаві гравці-лідери, такі, як С.Кононенко (Личково), Т.Стройко (Казначеївка), і, отже, попереду нас чекають цікаві поєдинки, а збірній району є з кого поповнювати свої ради.

В.Кравченко.

Просмотров: 1052 | Добавил: mag-shef | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Декабрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 76